Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
Downloads Reader's Lair Top 10 Downloads
 Downloads

PC PLAY ARHIVA

Navali narode, još malo pa nestalo! Namještaj od prirodne dlake, slike starih mesara, antikni brojevi PC Playa u PDF formatu...

DRA-PLJI!


Goodies

U ovoj ćete rubrici pronaći hrpetinu goodiesa samo vama na raspolaganju za bjesomučni download... od screensavera, preko skinova za Winamp i Windows Media Player, pa sve do Webkitova za izradu vlastitih fansiteova. You name it!

Pucaj!!!


Wallpaperi

Tražite li pokrivač za svoj radni stol, došli ste na pravo mjesto. Samo vam PC Play Insider nudi ogromnu bazu najboljih wallpapera za vaš desktop.

Udri!!!

Stranica 1

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook