Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Međunarodni eSports turniri na Infogamer sajmu

Reboot infoGamer 2015 u svom četvrtom izdanju prelazi iz kategorije najvećeg gaming sajma u jugoistočnom dijelu Europe u jedan od najvećih gaming sajmova u čitavoj Europi. Sajam će se održati na prostoru Zagrebačkog velesajma u četiri velike hale te će se odvijati pet dana tijekom kojih će fokus događanja biti na predstavljanju najnovijih videoigara, developera, publishera, gaming hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim regionalnim gaming turnirima.


Ove godine u svojoj četvrtoj godini održavanja Reboot InfoGamer ponovno će srušiti sve rekorde. Uz još veći broj velikih svjetskih izdavača i predstavljanje najnovijih igara kao i gaming hardvera narasli su i veliki internacionalni eSports turniri koji dobivaju svoju posebnu halu!

Velika novost u sadržaju ove godine čitava je jedna dvorana posvećena indie game developerima iz čitave Europe i regije čije se predstavljanje očekuje u iznimno velikom broju kao i predstavljanje prvih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošlavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – games industriji.

Posebano veliki community event koji će se događati tijekom vikenda okupit će i po prvi puta na Reboot InfoGameru destak najvećih community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubeinga.

Reboot infoGamer prerastao je svojom veličinom i internacionalnom reputacijom sve regionalne okvire i ubraja se u jedan od najvećih gaming sajmova u Europi. Ove godine očekuje se više od 50.000 posjetitelja.

Sajam će se održati u četiri paviljona (8, 8a i 9 i 11a) na površini većoj od 12 000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti 100-tinjak izlagača a biti će igrivo čak više od 500 igraćih jedinica.

Više na www.rebootinfogamer.hr

PR

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook