Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Dobrodošli na novi nadograđeni PC Play forum!

Naravno tu je i podforum "Pomagaj brate" koji predstavlja svojevrsni Helpdesk u kojem ćete moći dobiti odgovore na sva vrsta pitanja, od toga kako instalirati Windowse i drivere za njih, pa sve do rješavanja problema s Internetom, umrežavanjem više računala, a čak i kako proći neki nezgodni dio igre koja vas danima izluđuje.
 

Što napraviti kada vam ekran pozeleni pa odjednom postane roza, reći će vam ekipa u temi "Ordinacija", koja na raspolaganju ima najbolje lijekove za takve i slične bolesti.

Najjače gaming franšize ovdje dakako posjeduju svoje posvećene podforume, pa ćete imati priliku biti u tijeku sa svime iz svijeta CoD-a, Elder Scrollsa, GTA, Warhammera, Warcrafta, StarCrafta, Fallouta, Diabla...

Valja naglasiti kako je PC Play forum ovih dana prešao na novi vBulletin engine, koji osim pružanja veće sigurnosti, nudi i znatno veće mogućnosti, pa vam se pruža prilika da između ostalog pišete svoje blogove, kreirate vlastite grupe otvorenog ili zatvorenog tipa (pozdrav grupama "Društvo promrzlih slušatelja glazbe", "Dark Souls elita" i "Policija Okusa"), stvarate svoje foto albume (javne i privatne), te kreirate liste prijatelja i kontakata u stilu društvenih mreža.

U svakom slučaju, pozivamo vas da navratite na ovu poveznicu i istražite mogućnosti "novog" foruma, te upoznate najbolju gamersku zajednicu ovih prostora. Good Game! 

Povratak na početnu stranicu

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook