Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Bežični gamerski miš s 250 sati trajanja baterije

Logitech je predstavio bežičnog miša Logitech G602 koji omogućuje čak 250 sati neprekidne igre i više od 1.400 sati rada u non-gaming modu, što je kako kažu, "osam puta duže u odnosu na većinu drugih bežičnih miševa".

Osim izdržljivosti baterije Logitech G602 donosi i Logitech Delta Zero senzorsku tehnologiju koja bi još više trebala omogućiti brzu interpretaciju vaših komandi u djelovanje u igrama, što gamerima, posebice ljubiteljima pucačina, često predstavlja "razliku između života i smrti".

Pored toga Logitech navodi kako je iznimno izdržljiv, pa su osnovni mehanički prekidači  procijenjeni na 20 milijuna klikova životnog vijeka.

Miš ima jedanaest programibilnih kontrola kojima možete dodjeljivati akcije koje najviše koristite uz pomoć Logitech Gaming Softwarea.

Logitech G602 bežični igraći miš će se prodavati po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449 kuna, a na europskom (vjerojatno i našem) tržištu bi se trebao pojaviti u rujnu 2013. godine.

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook