Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Osvojite 3x Alcatel One Touch Idol :)

Samo jednim dodirom osvojite svoj Idol! Upravo kreće novi nagradni kviz u kojem se na Mobil.hr dijele 3 pametna telefona Alcatel OneTouch Idol.

Princip je vrlo jednostavan - kako biste sudjelovali u kvizu potrebno je odgovoriti na samo jedno pitanje, a ukoliko baš ne znate točan odgovor, postoji i pomoć :)
Svaki tjedan dijeli se po jedan lijep i pametan telefon Alcatel OneTouch Idol, a poklonima će nagraditi i sve prijatelje sretnog dobitnika.

Kliknite na ovaj link i osvojite jedan od najlakših pametnih telefona na tržištu.

Trenutno najlakši smartphone na svijetu u svojoj kategoriji – Alcatel OneTouch Idol jedan je od četiri uređaja iz Alcatelove serije vrhunskih smartphone uređaja. Namijenjen je svima koji cijene dobar ukus, vrhunski dizajn i vesele i raskošne boje.

Alcatel OneTouch Idol ima prekrasan 4,7-inčni IPS zaslon koji pruža duboke i jake boje i omogućava izvrsnu sliku iz svakog kuta gledanja. Dragon Trail staklo štiti uređaja od ogrebotina, a poseban premaz sprečava ostavljanje otisaka. HD kamera s 8 megapiksela omogućava stvaranje vrhunskih videozapisa i fotografija. Uređaj je izvana obložen maskom od brušenog aluminija.

Zahvaljujući dual-core 1 GHz procesoru izuzetno je brz. Alcatel OneTouch Idol širok je 7,9 mm i među lakšim je uređajima na tržištu. Više informacija na web stranici Mobis electronic.

Link na nagradni kviz „Jednim dodirom osvojite svoj Idol“: www.mobil.hr/alcatelkviz

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook