Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Genius Gila GX MMO/RTS laserski miš

Laserski miš Gila GX namijenjen MMO/RTS profesionalnim igračima ima 12 tipki i rezoluciju između 200 do 8200 dpi. Prestižnu nagradu CES Innovations 2013 Design and Engineering Award Genius je dobio za ovaj gaming miš.

Na taj način igrači ne samo da su brži u kontroliranju svojih pokreta dok se „bore” u bojnom polju nego imaju i veliku točnost kada recimo zumiraju prilikom igranja. Gila GX daje igračima još više preciznosti i kontrole zahvaljujući “Angle Snapping” funkciji koja podiže preciznost pokazivača pri velikim brzinama, a “Sniper” funkcija smanjuje dpi tako da igrači imaju veću točnost pokazivača.

Miš nudi prilagodbe za gamere – raspored gumba, makro upravljanje postavkama do 72 ključa te 16 milijuna pozadinskih boja osvjetljenja. Nadalje, Genius Gila GX ima mogućnost podešavanje mase miša uz pomoć šest metalnih utega (svaki ima masu od 4,5 grama).

Nagrada CES Innovations 2013 Design and Engineering Award dodjeljuje se od 1976. godine, a Genius Gila GX, dobitnik u kategoriji “Gaming Hardware & Accessories” bit će predstavljen na CES-u u Las Vegasu, koji se održava od 8. do 11. siječnja 2013. godine.

Kako bi se osvojilo ovu nagradu, potrebno je udovoljiti sljedećim kriterijima: inženjerska kvaliteta na temelju tehničkih specifikacija i materijala koji se koriste, estestki dojam i kvaliteta dizajna, namjena i funkcija proizvoda i korisnička vrijednost, jedinstvenost te usporedba s drugim proizvodima na tržištu u pogledu dizajna i inovacija.

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook