Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Nove preklopive slušalice Genius HS-530F

Genius HS-530F preklopive slušalice se sastoje od školjki koje se mogu preklopiti te od prave meke kože koja je pak obložila dio za uši. Dio gdje uši "legnu" se isto tako može dosljedno podesiti za ugodnije korištenje.

Napokon najava jednostavnih, no kvalitetnih slušalica koje se mogu preklopiti i tako nositi bilo gdje bilo kada. Mikrofon se može rotirati za 360 stupnjeva. Kabel od 2 metra će poslužiti onima čiji su uređaji ipak malo dalje od njihovih glava, a na prvi pogled iako nisu atraktivne – Genius HS-530F izgledaju moderno i kvalitetno. Naravno, kabel je opremljen potenciometrom koji pomaže pri ugađanju zvuka.

Standard je napravljen za 3,5 mm jackove, a kvalitetni dizajn će omogućiti lagani transport slušalica kada izlazite van. Čistoća zvuka dobivena kroz mikrofon je i više nego solidna pa se ovaj headset npr. preporučuje za Skype komunikaciju.

Osjetljivost je izmjerena na 60 ohm, a osjetljivost mikrofona na 56dB±3dB. Uzmemo li u obzir sve navedene činjenice lako je zaključiti da se radi o headsetu vrijednom spomena.

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook