Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Genius SP-HF800A - novi 3-Way zvučnici

Genius SP-HF800A su zvučnici pomalo staromodnog oblika za desktop, notebook i tablet računala. Genius je svoje korisnike odlučio obradovati novim stereo zvučnicima iznimne kvalitete.

Pročitajte još jednu vijest o potencijalnom daru za predstojeće blagdane. Naravno, zvučnike se može spojiti i na MP3 player. Oštrina zvuka je odlična, radi se o frekvencijskom odazivu  80Hz~20kHz dok signal-to-noise omjer čini 75 dB.

Dimenzije uređaja spadaju u gabarite “ormalnog“ komada hardvera ovog tipa – 94 x 224 x 130 mm, a težina iznosi oko 2 kg. U kompletu se dobiju dva stereo zvučnika i priručnik  na više jezika.

Korisnici ručno mogu podešavati glasnoću dolaznog zvuka, a tu je i dodatni line-in jack. Sve u svemu izgleda kao dobra ponuda uzmemo li u obzir da je cijena uređaja oko 340 hrvatskih kuna.

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook