Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Top lista najpiratiziranih igara za PC, Wii i Xbox 360

4.1.2012. Crysis 2 i Call of Duty: Modern Warfare 3 su najpiratiziranije igre 2011.

 

 

Prema rezultatima koje je objavio blog TorrentFreak,  koji prati preuzimanje ilegalnog softvera s više izvora, najpiratiziranija igra 2011. je Crysis 2, koja je ilegalno preuzeta 3,2 milijuna puta. Nakon nje u top 5 najviše preuzetih ilegalnih igara nalaze se Call of Duty: Modern Warfare 3, Battlefield 3, FIFA 12 i Portal 2, sve s također više od 3 milijuna preuzetih kopija.

Što se tiče igara za Wii konzolu, s 1,2 milijuna kopija vodi Super Mario Galaxy 2, dok je na Xboxu 360 prvo mjesto pripalo igri Gears of War 3, koja je preuzeta 890 tisuća puta.

Prema ovim rezultatima, očito je kako se igre za PC i dalje uvjerljivo najviše piratiziraju, dok za PS3 ne postoje podaci, obzirom da Sonyeva konzola još uvijek nije "probijena", pa se rijetke kopije odnose samo na sustave za takozvano Jailbreakanje, koji su prilično egzotični i zahtijevaju downgrade Firmwarea, čime se korisnicima onemogućuje igranje najnovijih naslova koji traže zadnje inačice Firmwarea.

Očito je kako je Sonyu uspjelo ono što nikome u zabavnoj softverskoj industriji nije, a to je da čitavo tržište igara za PS3 zadrži u legalnim okvirima.

TorrentFreak je također objavio i listu najpiratiziranijih filmova, na kojoj vodi Fast Five s više od 9 milijuna preuzimanja, a potom slijede The Hangover II, Thor, The King's Speech i Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2.

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook