Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

NAJAVA - Hard Reset - PC ekskluziva

Veterani izrade igara, zaslužni za nastanak Painkillera, Bulletstorma i The Witcher 2, udružili su snage i oformili novi studio za game development, Flying Wild Hog. Kao što to i priliči studiju koji želi čim prije postati "zvjerka" u svijetu izrade igara, "Divlji leteći prasci", odlučili su za svoj prvijenac napraviti žestoku cyberpunk pucačinu iz prvog lica, pod nazivom Hard Reset.

Igra će se dešavati u opustošenim krajolicima budućnosti, gdje se ljudi neprestano bore za goli život protiv hordi robota, što je setting koji nam baš i ne djeluje previše originalno, jer uvelike podsjeća na svijet budućnosti Terminatora i sličnih filmsko-gamerskih uzora. Prema viđenom, ti "opustošeni" krajolici, baš i ne djeluju tako, svi materijali upućuju na to da se radi o urbanom okolišu, koji pomalo podsjeća na Prototype, baš kao i čitava atmosfera.

Zanimljivo je kako će Hard Reset biti ekskluzivan naslov za PC, što je u današnjem svijetu FPS igara vrlo rijetka karakteristika, čak se ni jedan Crytek više ne usuđuje ograničavati svoje naslove za tu platformu. S druge strane, vjerujemo kako su ovim potezom, leteći pajceki već kupili dobar dio PC publike, jer je ta populacija u posljednje vrijeme potpuno zanemarena kad su u pitanju ekskluzive za njihovu omiljenu platformu.  

Flying Wild Hog predstavlja Hard Reset kao mračnu SF pucačinu, prepunu žestoke akcije i teške atmosfere, što god im to značilo.
Igra će u cijelosti koristiti njihov vlastiti engine i tehnologiju pod nazivom Road Hog, o kojoj trenutno još nema nekih konkretnih informacija, niti navode bilo što o tome po čemu će se razlikovati od drugih, no u svakom slučaju, činjenica da se radi o FPS-u koji je PC ekskluziva, stvara pred njih velike izazove, a pred nas gamere velika očekivanja.

Što se tiče osnovnih informacija o glavnom liku s kojim ćemo pustušiti krajolicima Hard Reseta, poznato je samo da će glavni lik biti major Fletcher, vojni veteran, stručnjak za blisku borbu, koji će se naći usred sukoba vojski dvaju najvećih neprijatelja čovječanstva, pretpostavljamo robota i mutanata.

Izalazak igre je najavljen za rujan, što znači da je vremena prilično malo, pa očekujemo da će divlji leteći prasci ubrzo krenuti s puštanjem više informacija o ovoj igri, kako bismo stekli malo više dojmova o onome što nam pripremaju.

Igor Sečen

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook