Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Age of Conan postao besplatan

U posljednje vrijeme postalo je popularno da komercijalne mrežne igre postaju besplatne, odnosno Free-2-Play. Novi takav naslov je Age of Conan MMO pod nazivom Unchained.

Age of Conan MMORPG je jedan od naslova koje su prije izlaska nazivali potencijalnim ubojicama World of Warcrafta. Kao što to do sada nije uspjela niti jedna igra, ni AOC se nije uspio približiti po slavi i broju igrača legendarnom WoW-u, mada mu se mora priznati neosporna kvaliteta.Stoga nas uopće nije začudila vijest da se AOC pridružio igrama koje su dobile status Free 2 Play, što točnije znači kako ga možete besplatno igrati do mile volje, no uz neka ograničenja. U okljaštrenoj inačici koja se zove Age of Conan: Unchained imat ćete samo dva slota za lika kojeg možete izabrati među četiri ponuđene klase, dva raida, te ne-premium tamnice.

Ukoliko već posjedujete komercijalnu inačicu igre, možete nastaviti plaćanje pretplate, što će vam otključati puni pristup klasama, slotovima za iteme, svim tamnicama i raidovima, off-line levelima, a imat ćete i 10 posto popusta na iteme koje možete kupovati u obje inačice igre.

U svakom slučaju, rekli bismo kako će ovo vrlo vjerojatno razočarati one koji su do sada igrali komercijalnu inačicu, no za očekivati je veliki priliv novih igrača, koji bi nakon nekog vremena mogli uzimati i premium accounte, što je očito i cilj Funcoma.

Igru možete skinuti i igrati preko ovog linka.

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook