Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Team Fortress 2 besplatan!

Odlične vijesti stižu nam iz Valvea. Odlična zafrkantska timska pucačina Team Fortress 2 postala je potpuno besplatna za download i igranje - http://www.teamfortress.com/freetoplay/

Ako ste kojim slučajem kupili igru i sad ste ljuti zbog ove odluke, znajte kako ćete po novom modelu dobiti "premium" accout s kojim ćete biti u izvjesnoj prednosti pred onima koji igru odluče igrati u potpuno besplatnom modelu, jer ćete imati iteme koji se mogu jednio kupiti za novac.

Ako kojim slučajem do sada niste igrali TF2, ovo vam je prilika koju ne biste nikako smjeli propustiti. Vidimo se na serverima i čuvajte se nevidljivog špijuna Shpije!

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook