Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Zbogom Star Wars Galaxies

Sony Online Entertainment i LucasArts odlučili su ugasiti legendarni prvi MMO iz svijeta Star Warsa - Star Wars Galaxies. Prema njihovim riječima, serveri s igrom će se potpuno ugasiti 15. prosinca ove godine, stoga imate još malo vremena za uživanju u ovoj solidnoj, mada ne pretencioznoj MMO igri.

Zadnja dva mjeseca, igru ćete moći igrati besplatno, a svi aktualni pretplatnici moći će za zamjenu izabrati jedan od SOE MMO naslova, Everquest, Free Realms ili DC Universe Online, s time da će ih moći igrati dva mjeseca potpuno besplatno.

 

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook