Najbolja automobilska potjera ikada viđena - igdje

Ovo ne da je najbolja automobilska potjera viđena u igrama - ovo je najbolja automobilska potjera ikada viđena, i igdje.
Volite li igre, a volite li i filmove, pokloniti ćete si 13 minuta i 40 sekundi za ovo fenomenalno remek djelo koje, doduše u interaktivnom obliku možda nikada nećemo vidjeti u igrama, a vjerojatno ni u filmu.
Inače, vjerojatno ćete primijetiti kako se početak videa pomalo zafrkava na račun neslavno propalog Driv3ra, koristeći dio njegovog soundtracka, ali i dio atmosfere koji je bio obećavan, a nikada ostvaren. Naravno, možda je samo slučajnost.


Anketa

Ako biste kupovali novu konzolu, izabrali biste
 
 
 PC PLAY - Magazine For The Next Level Generation
 Vijesti

Urnebesni mini film kreiran na GTA 4 engineu

12.10.2010. Evo jedne impresivne machinime tvorevine u poptunosti kreirane u engineu naslova Grand Theft Auto 4. Radnja filma prati prodavača koji svoje "artikle" pokušava uvaliti mafiji. Film kombinira napeti triler, eksplozivnu akciju i psihološku dramu, a nakon gledanja biste se mogli zapitati jeste li trebali promisliti o nekim životnim odlukama prije negoli ste ih proveli. No, sad ozbiljno, film je urnebes. Svakako pogledajte.

Komentiraj vijest na PC Play Forumu i Facebook stranici!
Prati nas i na Twitteru!

network monitoring tools

PC Play magazine on Facebook
Find PC Play Magazine on YouTube.com
Follow pcplaymag on Twitter
Find PC Play Magazine on Facebook